20140305

Control Club isi face blog


Daca a existat vreodata o congruenta ideala intre muzica, clubbing, productie, business si hobby in Bucuresti ea a inceput cu Control Club, locul unde toata lumea stie ce se promoveaza, ce se intampla si cum se intampla. Si zic congruenta pentru ca la Control Club este un fericit caz in care o triada formata dintr-un detinator de club, un organizator de evenimente music related si un DJ, toti pasionati de muzica din zone extrem de diverse, conduc ceea ce sta in spatele politicii muzicale a clubului si tin standardele sus.

Recent, triada a decis ca aceasta politica trebuie sa aiba si o voce care sa spuna/rationalizeze alegerile si demersul, si sa se implice in cresterea scenei locale nu doar facand ci si povestind. Asa s-a nascut blogul, fara tam tam, ca parte a site-ului Control Club, asadar o rationalizare integrata economic.

Citez din prima postare:

"Control Club, într-un final, își face blog. Ne facem blog pentru că vrem să comunicăm mai bine ce facem, ce vrem să facem și ce credem ca e de făcut, în general. Suntem pasionați de muzică și credem că este important să aflați ce și de ce ne place. Evident, apreciem și alți oameni pasionați de muzică, vrem să îi cunoașteți. Îi știți de la petreceri, pe mulți i-ați văzut pe scenă sau în spatele pupitrului, dar nu credem că este îndeajuns. Unii dintre ei au ceva relevant de spus și de făcut în acest sens, reușesc să construiască un sound specific pentru nișe ale scenei locale. Nouă ni se pare important să îi ținem aproape și să le oferim un loc în care să își etaleze discursul, să experimenteze și să ne încânte. Ei sunt rezidenții clubului: Bogman, Disco Sigaretta, Luger & Profet."
Deci, de acum inainte, de urmarit acest link: http://www.control-club.ro/blog/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment