20101118

Best New Electronic Music podcast - emisiune NPR radio

Sambata dimineata facem asa: facem cafeaua/ceaiul/laptele sau ce alte tonice calmante folosim, un croissant, o bere, un suc, sau chiar un pahar cu apa, obligator o revista mai despteapta decat cele pentru oamenii glossy, masculi sau femele (de preferat ceva de pe afara, british sau U.S. style) pe care o punem pe masa cu coperta in sus, fara sa o deschidem, si dam drumul la emisiunea de mai jos.
Urmatoarele 40 min ascultam niste muzica electronica foarte noua comentata inteligent si captivant de un producator de radio si doi producatori de muzica. O trimitem mai departe la 10 prieteni pe mail si le spunem sa o dea si ei mai departe, si sa nu intrerupa lantul, pentru ca ceva minunat se va intampla: vom auzi si noi discutii de acest gen despre muzica in urmatoarele zile. Si poate chiar noi o sa fim cei care le vom purta.
Oh. E o emisiune luata de pe un post de radio national, NPR, National Public Radio, descrisa asa: "On this edition of All Songs Considered, host Bob Boilen talks with NPR Music producers Otis Hart and Sami Yenigun about some of the best new electronic music out this fall."



Gold Panda - Same Dream in China (Lucky Shinner)
Jatoma - Little Houseboat (Jatoma)
Mount Kimbie - Carbonated (Crooks and Lovers)
Terror Danja - This Year (Undeniable)
Teengirl Fantasy - Cheaters (7am)
Moodyman - It's 2 late 4 U and me (Ol' dirty vinyl)
Morgan Packard - Insist (Moment Against Elsewhere)
Delia Gonzalez & Gavin Russom - Track Five (Track Five)
Seefeel - Faults (Faults)
Tokimonsta - Sa Mo Jung (Midnight Menu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment