20111006

Bye, bye, public. Welcome privat.


A cam venit vremea sa inchei prelegerile la scena deschisa pentru un public pe care nu il cunosc. Cearsafurile de texte BOING BUM-CHAK nu vor mai flutura imaculat prin blogosfera, gata sa vanda idei complicate din bibliografia obligatorie a studiilor culturale cu referire la muzica electronica in schimbul cresterii cu un click a popularitatii.

Din considerente de timp si dupa feedbackul primit recent am hotarat sa extind domeniul de competenta (si de lupta - ca sa il citam si pe Houellebecq, mentorul meu cultural negativ), pastrand energia pentru o cauza mai lucrativa, daca si cand va fi cazul. Din pacate, acest lucru nu se poate face decat restrangand numarul de cititori si de articole la zero. Cu alte cuvinte blogul ramane dar nu va mai fi activ.

Sper sa ne intalnim in continuare in privat, intr-un cadru mai restrans in care putem discuta mai aplicat, mai direct si despre subiecte mai delicate si mai extinse decat muzica electronica. La urma urmei, traim niste timpuri simultan coplesitor de uimitoare si paralizant de bulversante. Cine doreste sa aiba acces pe mai departe la viitoare articole e rugat sa trimita un mail (gol) pe adresa blogului boingbumchak@gmail.com, ca sa fie trecut intr-un mailing list ulterior. Multumesc pentru interes.

P.S. Ca sa il parafrazez pe Adorno, cand toata lumea scrie si comenteaza, cine mai are timp sa citeasca si sa gandeasca?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment