20131214

Karpov not Kasparov a lansat Soundtrack for a game of chess (part two)






La doi ani de la lansarea "Soundtrack for a game of chess", KarpovNotKasparov lanseaza "Soundtrack for a game of chess (part two)".



Karpov not Kasparov este un proiect nascut in 2009 ca un joc muzical de reactie si contra-reactie intre un drum machine si un synth vintage. De-a lungul anilor au folosit mai multe variante ale numelui ca Karpov vs. Kasparov, KarpovKasparov sau Trio Karpov Kasparov. Duo-ul a incorporat de atunci un artist vizual si doi performeri de dans contemporan. Asa a rezultat un act teatral experimental ce se intampla pe loc cu soundtrack-ul in timp real.

Multe din aparitiile de pana acum au fost in locatii mai degraba neconventionale ca o frizerie, o biblioteca publica, un sanatoriu de batrani, toaleta unui restaurant sau un magazin de pantofi. In toamna lui 2011 Local Records a lansat EP-ul denumit "Soundtrack for a game of chess". In scurt timp EP-ul a fost declarat printre cele mai bune materiale discografice ale anului de catre Radio Romania Cultural si Radio Europa Libera si a fost declarat "Albumul lunii" de catre Vice Magazine. In primavara lui 2012 trupa a avut o serie de concerte live a caror energie a fost marita de prezenta pe scena a unei baterii live. In toamna aceluiasi an trupa a fost intr-un turneu european in Budapesta, Viena si Berlin urmate de Chisinau si Sofia in primavara lui 2013.

EP-ul se poate asculta si downloada gratuit de la acest link: http://localrec.ro/?p=2797


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment