20100618

This is bass music: unedited live set la 4 platane by Amon Tobin



Da, e Amon Tobin - nu mai e la moda, stiu - dar acum uitam de beaturile de pe albumele lui elitiste si vechi pe care nu le mai asculta nimeni, si facem plugin la 4 (patru) platane cu toate scaritele, ciocanelele, urechile externe si interne, si sinapsele pe care le (mai) avem la dispozitie.
Amon Tobin nu prea isi inregistreaza seturile, iar asta e unul dintre putinele inregistrate si bineinteles merita ascultat. As always the set focuses on building new arrangements from combinations of existing material. D'n'B, halfstep, dubstep, flip hop and nextflap all rendered meaningless in the pursuit of heavy, bass-driven music. Get ready for a serious head trip. Asa isi prezinta Amon setul inregistrat live la 4 platane in august 2009, Seattle. Setul contine un preview al piesei "Sweden" de pe noul album Two fingers la care Amon lucra in acea perioada. E vorba de bass music, nu te lasa pacalit/a de inceputul mixului. Enjoy.

7 comentarii:

  1. Amon Tobin e mereu la moda :)

    RăspundețiȘtergere
  2. well, asa e, doar ca in seturile care se produc pe ici pe colo cred ca foarte rar intra piese de pe albumele consacrate; cine le mai asculta o face acasa sau in aifon. nu stiu de ce in electronica tot ce intra in istorie nu mai iese de acolo si nu accede la statutul de evergreen. in cultura lui traieste clipa muzica electronica e prima care se conformeaza si chiar traieste o clipa. cu rare exceptii dupa ce ai ascultat-o azi, maine aproape ca nu iti mai spune nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. subscriu, amon tobin e mereu la moda. nu cred insa ca "in electronica tot ce intra in istorie nu mai iese de-acolo". exemplu: http://veiozaarte.ro/2010/02/24/audio-dic%C8%9Bionar-de-sunete-rare-2/#more-854

    o emisiune dedicata de mine lui amon tobin acum ceva ani, si care ramine la fel de proaspata.

    RăspundețiȘtergere
  4. excelent dj set-ul la 4 deck-uri. multzam fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. cu placere si msi pt commenturi. ziceam ca nu mai iese din istorie in cluburi, in seturi, la lumina zilei sau a noptii. in emisiuni e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. ah. multumirile merg la amon tobin

    RăspundețiȘtergere
  7. @bax: "nu mai e la moda" e o scuza fata de cei care cauta pe bloguri tot ce este pe val, si o critica voalata la toate blogurile care posteaza numai ce este pe val si se conformeaza acestei cerinte a culturii lui "traieste clipa", uitand rapid de trecut. scuze ca ti-am sters comentariul, dar continea o expresie spam care nu e dorita pe acest blog. asta e politica boing bum-chak

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment