20100731

Love Songs for Robots by The Model (Romanian words by translate.google.ro)

  Jonny White feat. My Favorite Robot - Desensitize (The Model Remix) - My Favorite Robot Records by The Model


Initial am vrut sa pun in engleza textul biografiei lui The Model, artistul roman care a reusit sa se impuna pe scena muzicii electronice si sa semneze cu casa de discuri a lui DJ Hell.  Cele patru cantece de dragoste, cum le numeste The Model, vor aparea luna viitoare la My Favorite Robot Records (Canada), si spun de ce The Model e un model. 

Insa m-am gandit ca pentru o muzica robotica, stranie combinatie intre putere si delicatessen, cum e cea de mai sus, e nevoie ca biografia artistului scrisa de Wilson si Marculescu - piesa clasica de marketing muzical pentru un artist care s-a promovat fara marketing - sa fie tradusa de un robot, pentru ca aceste cuvinte sa contrasteze cu mecanica umanoida de ceas elvetian automatic a muzicii lui. So here it goes:

Modelul a devenit un adevărat model de succes pe scena românească de muzică electronică. El a reuşit să devină trebuie să-vedea act, surprinzător, în sine, dat fiind că niciodată nu a fost împins înainte de orice activitate de comercializare sau echipe de promovare. El a reuşit cu adevărat pentru că el este cu totul altceva: motivate de pasiune extremă şi de viziune, animat de o creativitate uimitoare si carisma personala care il single ca un adevărat artist de estradă. Un producător auto-didact, el a reuşit să devină primul producator roman de a obţine a semnat cu două etichete majore de dans german: DJ Hell's International Deejay gigolo şi Traum Schallplatten. În martie 2005 Modelul lansat piesa sa intitulat Dă să mă pe 8 Gigolo compilarea, şi că aceeaşi lună Traum eliberarea sa 12inch primul EP, numit Robotiko. După ce a jucat la Gigoloveparade 2005, el sa întors în ţară pentru a efectua la un număr tot mai mare de părţi şi festivaluri. Acolo el este un promotor constant al sunetului Gigolo: un amestec de elektro, techno, acid, punk si italo-disco. 

Dacă v-aţi cunoscut vreodată Modelul în acţiune, nu este ceva pe care îl pot uita. Nu va fi nevoie să se uite de două ori să dau seama cine joaca. Comandant punţile cu un singur poker faţă de orizont, însoţită de o sticlă de-acum celebru de lapte în mână, el te va lua printr-o multitudine de stiluri şi stări de spirit. seturile sale sunt o lectie de muzica livrate într-un mod foarte direct şi Blunt, care au câştigat pe el un mare fan de bază, şi reputaţia de a fi unul dintre cele mai importante DJ actuale. Din 2002, modelul a fost de construcţie proprie priză culturale casnice. Initial gandit ca o platforma pentru proiectele sale, acesta a evoluat lent intr-un artist respectat colectiv care implică Mihai Popoviciu, Das Komitee, Masstyk, Toygun si Punx soundcheck. Albumul Foundation, modelul indraznet proiect până în prezent, este o coloana sonora dezvoltat pe baza lui Isaac Asimov Fundatia celebra serie de cărţi. Preludiul Fundaţiei, pe Underl_ne, va fi în curând urmat de Fundatia, la fel ca numele primelor două cărţi din serie. Este ceva de o versiune neaşteptate, cu puţinii producători care au abordat contemporane album de concept, mai ales unul inspirat de romanele Sci-Fi. Fiţi sigur că modelul semnătura este urmărită în întreaga (
traducere automata de http://translate.google.ro dupa cuvintele scrise in engleza de Tom Wilson & Cristi Mărculescu). 

Words are speechless. The Model's music talks for itself. If you want, you can read more here, in plain English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment