20100707

De ascultat pe repeat


Sunt doua feluri de mixuri: cele care se dedica unui singur gen si sunt foarte potrivite sa le asculti in club, direct, tare, impersonal si extatic, daca e cazul. Puse pe boxele de acasa sau din laptop isi pierd substanta. Cum acasa nu pot si nu vreau sa recreez contextul din club, de ce as asculta in private un mix facut pentru promovarea unui DJ?
Celelalte mixuri sunt cele eclectice, mai radio oriented, bune si pentru masina, si pentru difuzoarele calculatorului, tovarasi placuti de calatorie, alaturi de care poti sa ai si o conversatie plina de substanta. Sunt calatorii personale prin genuri diferite de muzica, facute de artisti care de obicei nu pun muzica ca niste DJ profesionisti, si pun accent nu pe unitatea mixului, ci pe o stare, pe o emotie, whatever avea in cap cel care le-a facut la momentul respectiv. In ultima vreme sunt mixurile care ma bucura cel mai mult. Au factorul soulness integrat foarte frumos si muzical.
Mixul de mai jos face parte din a doua categorie, probabil multi l-au ascultat si apreciat deja: e un podcast facut de Nicolas Jaar si publicat de RA acum cateva saptamani. Aici e si un interviu despre tanarul artist chilian. Pentru ca mai are doar o saptamana cand poate fi dat jos de pe site-ul respectiv, l-am pus si aici, sa fie, cu tot cu tracklist/ul care lipseste de pe RA.
This is love. This is love. This is love. Enjoy.



  1. Intro
  2. DJ Cam & Cameo - Love Junkie (J Dilla Remix)
  3. Alla Pugasheva - Shakespeare's Sonnet
  4. Mobb Deep - Right Back At You
  5. Mobb Deep - Right Back At You (Instrumental)
  6. Les MacCan - Benjamin
  7. Ernest Rodgers - Willy The Chimney Sweeper
  8. Allen Toussaint - St. James Infirmary
  9. Aphex Twin - Qkthr
  10. + Notorious B.I.G. - Juicy (Acapella)
  11. Tinariwen - Amassakoul 'N' Tenere
  12. + Marvin Gaye - I Heard It Trought The Grapevine (Acapella)
  13. Dave Brubeck - Calcutta Blues vs Ricardo Villalobos - Tambours (From Enfants..)
  14. + (Seth Troxler DJ TV Interview Miami WMC 2010)
  15. Kalabrese - Desperate Man
  16. LCD Soundsystem - You Wanted A Hit
  17. Glass Candy - Miss Broadway
  18. Iva Gocheva - Bring The Fire
  19. Lhasa - What Kind Of Heart 
  20. Nicolas Jaar - Mark

Un comentariu:

  1. Anonim14:34

    cuvintele sunt anemice /nu pot exprima nimic aici /o muzica solara ,calda,linistitoare,perfecta intrerupta uneori de acorduri mai putin diafane /jos palaria ,ar fi zis cineva /mersi/

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment